Продавець Безема розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
909 відгуків
Bezema - дизайн та технології
+380 (93) 578-58-87
+380 (63) 607-27-26
+380 (93) 113-34-33

Політика щодо обробки персональних даних

1. Загальні положення
Справжня політика обробки персональних даних складена у відповідності з вимогами Закону України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року № 2297-VI «ПРО персональних даних» та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних, що вживаються Bezema (далі – Оператор).
1.1. Оператор ставить своєю найважливішою метою та умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.
1.2. Справжня політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі – Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту https://bezema.com.ua.

2. Основні поняття, використовувані в Політиці
2.1. Автоматизована обробка персональних даних – обробка персональних даних за допомогою засобів обчислювальної техніки;
2.2. Блокування персональних даних – тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних);
2.3. Веб-сайт – сукупність графічних та інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ і баз даних, що забезпечують їх доступність в мережі інтернет за мережевою адресою https://bezema.com.ua.;
2.4. Інформаційна система персональних даних — сукупність містяться в базах даних персональних даних, та забезпечують їх обробку інформаційних технологій і технічних засобів;
2.5. Знеособлення персональних даних — дії, внаслідок яких неможливо визначити без використання додаткової інформації приналежність персональних даних конкретному Користувачеві або іншому суб'єкту персональних даних;
2.6. Обробка персональних даних – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), які здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів із персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передача (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних;
2.7. Оператор – державний орган, муніципальний орган, юридична чи фізична особа, яка самостійно або спільно з іншими особами організують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають мету обробки персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними;
2.8. Персональні дані – будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно до певного або визначається Користувачеві веб-сайту https://bezema.com.ua;
2.9. Користувач – будь-який відвідувач сайту https://bezema.com.ua;
2.10. Надання персональних даних – дії, спрямовані на розкриття персональних даних певної особи або певного кола осіб;
2.11. Поширення персональних даних – будь-які дії, спрямовані на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, у тому числі оприлюднення персональних даних у засобах масової інформації, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом;
2.12. Транскордонна передача персональних даних – передача персональних даних на територію іноземної держави органу влади іноземної держави, іноземної фізичній або іноземній юридичній особі;
2.13. Знищення персональних даних – будь-які дії, в результаті яких персональні дані знищуються безповоротно з неможливістю подальшого відновлення змісту персональних даних в інформаційній системі персональних даних та (або) знищуються матеріальні носії персональних даних.

3. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача
3.1. Прізвище, ім'я, по батькові;
3.2. Електронну адресу;
3.3. Номери телефонів;
3.4. Рік, місяць, дата і місце народження;
3.5. Реквізити документа, що посвідчує особу;
3.6. Ідентифікаційний номер платника податків, дата постановки його на облік, реквізити свідоцтва постановки на облік в податковому органі;
3.7. Відомості про освіту, професії, спеціальності і кваліфікації, реквізити документів про освіту;
3.8. Відомості про займаних раніше посадах та стаж роботи, військового обов'язку, військовий облік;
3.9. Резюме кандидата, Документи по інвестиційним проектам (презентація або бізнес-план), та інші дані, які надає компанії надає дані.;
3.10. Також на сайті відбувається збір та обробка загальних даних про відвідувачів (в т. ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Яндекс Метрика і Гугл Аналітика та інших).
3.11. Вищеперелічені дані далі по тексту Політики об'єднані загальним поняттям Персональні дані.

4. Цілі обробки персональних даних
4.1. Мета обробки персональних даних Користувача — інформування Користувача шляхом відправки електронних листів; надання користувачам доступу до сервісів, інформації та/або матеріалів, що містяться на веб-сайті; Обробка даних здійснюється компанією з метою надання послуг з яким представляє дані звернувся в компанію.
4.2. Також Оператор має право направляти Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальних пропозиціях та різних подіях. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, направивши Оператору лист на адресу електронної пошти bezema.webl@gmail.com з позначкою «Відмова від повідомлень про нові продукти та послуги і спеціальних пропозиціях».
4.3. Знеособлені дані Користувачів, що збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, що служать для збору інформації про дії Користувачів на сайті, покращення якості сайту та його змісту.

5. Правові підстави обробки персональних даних
5.1. Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх заповнення та/або відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розташовані на сайті https://bezema.com.ua. Заповнюючи відповідні форми та/або відправляючи свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює свою згоду з Політикою.
5.2. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо це дозволено в настройках браузера Користувача (включено збереження файлів «cookie» та використання технології JavaScript).

6. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних
Безпека персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних та технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства в сфері захисту персональних даних.
6.1. Оператор забезпечує збереження персональних даних та приймає всі можливі заходи, що виключають доступ до персональних даних уповноважених осіб.
6.2. Персональні дані Користувача ніколи, ні при яких умовах не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних з виконанням чинного законодавства.
6.3. У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом направлення Оператору повідомлення на адресу електронної пошти Оператора bezema.webl@gmail.com з позначкою «Актуалізація персональних даних».
6.4. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може у будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора bezema.web@gmail.com з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

7. Транскордонна передача персональних даних
7.1. Оператор до початку здійснення транскордонної передачі персональних даних зобов'язаний переконатися в тому, що іноземним державою, на територію якого передбачається здійснювати передачу персональних даних, забезпечується надійний захист прав суб'єктів персональних даних.
7.2. Транскордонна передача персональних даних на території іноземних держав, що не відповідають зазначеним вимогам, може здійснюватися тільки у випадку наявності згоди в письмовій формі суб'єкта персональних даних на транскордонну передачу персональних даних та/або виконання договору, стороною якого є суб'єкт персональних даних.

8. Прикінцеві положення
8.1. Пользователь может получить любые разъяснения по интересующим вопросам, касающимся обработки его персональных данных, обратившись к Оператору с помощью электронной почты bezema.webl@gmail.com.
8.2. В данном документе будут отражены любые изменения политики обработки персональных данных Оператором. Политика действует бессрочно до замены ее новой версией.
8.3. Актуальная версия Политики в свободном доступе расположена в сети Интернет по адресу https://bezema.com.ua.

9. Уведомления пользователя сайта и подтверждение о согласии
9.1. Мне сообщили, что Владельцем "Оператором" персональных данных является сайт https://bezema.com.ua
9.2. Мне сообщили, что при обработке моих персональных данных "Оператор" осуществляет все необходимые организационные и технические меры для защиты персональных данных от неправомерного или случайного доступа к ним, уничтожения, искажения, блокирования, копирования, распространения персональных данных, а также иных неправомерных действий.
9.3. Обработка персональных данных "Оператором" осуществляется с помощью способов, обеспечивающих конфиденциальность таких данных, за исключением следующих случаев: (1) в случае обезличивания персональных данных; (2) в случае общедоступности персональных данных; и при соблюдении установленных требований к обеспечению безопасности персональных данных, требований к материальным носителям биометрических персональных данных и технологиям хранения таких данных вне информационных систем персональных данных в соответствии с действующим законодательством Украины.
9.4. Я согласен, что "Оператор" персональных данных может поручить обработку персональных данных Распорядителю без предварительного уведомления и без согласования со мной. Я также согласен, что Оператор и / или Распорядитель персональных данных может передать мои персональные данные третьим лицам, в том числе контрагентам владельцев и / или распорядителям базы данных.
9.5. Указанное согласие предоставленное с учетом ст.7, ст. 8 и ст. 11 Закона Украины «О защите персональных данных» и действует бессрочно и без ограничения территории действия.
9.6. Я, этим подтверждаю, что заполняя контактную форму, или в другом виде сообщаю свои данные для "Оператора" владельца сайта https://bezema.com.ua, я делаю это ознакомившись с "Политикой конфиденциальности" и полностью с ней согласен / согласна.

Содержание моих прав как субъекта персональных данных согласно Закону Украины «О защите персональных данных» мне сообщено и понятно.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner